Adam: 070-477 99 91 / Karl: 073-633 42 26

Betongrivning / rivning

Med vår maskin Brokk 110 så kan vi utföra de flesta typer av rivningsarbeten, inne som ute. Eftersom att maskinen drivs på elektricitet så släpper den inte ut några skadliga avgaser. Maskinen är framförallt konstruerad för att riva betong men den kan användas till en mängd olika ändamål.

Tveka inte att höra av dig till oss med dina specifika önskemål!

Brokk110-1

Hur fungerar det med eltillförseln?

Maskinen behöver 400V 32A för att arbeta på full effekt. Vi har med oss ett eget mobilt elverk om levererar önskad effekt. Detta ger oss optimal flexibilitet.

Erbjuder ni ROT/RUT-avdrag?

Rivning kan ge rätt till skattereduktion via ROT-avdraget. Det innebär att du isf får 30% i "rabatt" på arbetskostnaden.

Vart finns ni?

Sevelund AB är verksam i Stockholm (Storstockholm), Linköping, Norrköping (Östergötland), Jönköping och Göteborg.

Hur stor är maskinen?

Vår maskin väger ca 1 ton. När den flyttas mellan olika platser så kan den som minst bli 185cm lång, 115cm hög och 78cm bred. Med andra ord mycket kompakt och smidig.

Tar ni er fram i besvärliga miljöer?

Maskinen har vanligtvis inga problem att hantera höjdskillnader, enklare trappor, trånga passager m.m. En lutning på ca 30° är exempelvis inga problem.

Hur stark är maskinen?

Maskinen är oerhört stark i förhållande till sig egen vikt. Kraften kan jämföras med ca 25 personer som står med varsin handhållen bilmaskin och arbetar på samma punkt.

Brokk-3

Använd gärna vårt kontaktformulär nedan. För att skicka bilder till oss så maila istället direkt till:
kontakt@sevelund.se

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.