Adam: 070-477 99 91 / Karl: 073-633 42 26

Grävarbete & transport av massor

Sevelund kan hjälpa till med grävning och transport i samband med borttagning av berg. Vi har både grävmaskin och lastbil inom firman vilket innebär att vi kan arbeta helt självständigt utan underentreprenörer.

Berget måste ofta friläggas innan sprängningen/spräckningen kan påbörjas. Detta ordnar vi. När berget är borta så är det vanligt att ytan behöver singlas upp med krossmaterial. Även detta kan vi hjälpa till med.

Tveka inte att höra av dig till oss med dina specifika önskemål!

465651

Är ni försäkrade?

Ja, vi har alla försäkringar och tillstånd som krävs. Våra försäkringar täcker skador på upp till 10 miljoner kronor. Tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Erbjuder ni ROT/RUT-avdrag?

Ja, vid vissa grävarbeten så finns möjligheten att få ROT-avdrag på 30% av arbetskostnaden. Exempelvis vid dräneringsarbete och nedgrävning av rör till huset. Prata gärna med oss vid frågor!

6456556

Vilka maskiner har ni?

Vi har en grävmaskin (6t) och en lastväxlare, samt en borrig som monteras på grävmaskinen. Med dessa maskiner så kan vi utföra arbetets alla moment.

Vart finns ni?

Sevelund AB är verksam i Stockholm (Storstockholm), Södertälje, Nyköping, Norrköping, Linköping (Östergötland) och Jönköping. Vid förfrågan så kan vi dock utföra arbeten i hela Sverige.

6545645

Använd gärna vårt kontaktformulär nedan. För att skicka bilder till oss så maila istället direkt till:
kontakt@sevelund.se

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.