Grävning & Transport

Sevelund kan hjälpa till med grävning och transport i samband med borttagning av berg. Vi har både grävmaskin och lastbil inom firman vilket innebär att vi kan arbeta helt självständigt utan underentreprenörer.

Berget måste ofta friläggas innan sprängningen/spräckningen kan påbörjas. Detta ordnar vi. När berget är borta så är det vanligt att ytan behöver singlas upp med krossmaterial. Även detta kan vi hjälpa till med.

Tveka inte att höra av dig till oss med dina specifika önskemål!

465651

Är ni försäkrade?

Ja, vi har alla försäkringar och tillstånd som krävs. Våra försäkringar täcker skador på upp till 10 miljoner kronor. Tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Erbjuder ni ROT/RUT-avdrag?

Ja, vid vissa grävarbeten så finns möjligheten att få ROT-avdrag på 30% av arbetskostnaden. Exempelvis vid dräneringsarbete och nedgrävning av rör till huset. Prata gärna med oss vid frågor!

6456556

Vart finns ni?

Sevelund AB är verksam i Stockholm (Storstockholm), Uppsala, Södertälje, Nyköping, Norrköping, Linköping (Östergötland), Jönköping och Västervik. Vid förfrågan så kan vi dock utföra arbeten i hela Sverige.

Vilka maskiner har ni?

Vi har en grävmaskin (10 ton) och en lastväxlare, samt en borrig som monteras på grävmaskinen. Med dessa maskiner så kan vi utföra arbetets alla moment.

Vad är en lastväxlare?

En lastväxlare är en typ av lastbil där man har möjligheten att lägga ner flaket på marken. Det innebär stor flexibilitet. Exempelvis så är det helt nödvändigt vid viss typ av bortforsling eller om man har två olika flak som man ska använda parallellt. Det går även att enbart tippa flaket vilket är perfekt om man snabbt vill tömma lastbilen på massor. Sevelund har en egen lastväxlare inom firman.

6546545

Kontaktformulär

Använd gärna vårt kontaktformulär nedan. Om du vill skriva till oss via din vanliga e-postklient eller ringa, så hittar du vår fullständiga kontaktinformation under Kontakta oss

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.