Håltagning & Sågning

Håltagning

Sevelund AB kan utföra de flesta typer av arbeten i betong, tegel och berg. Vi utför jobb åt både privatpersoner, företag och organisationer. Exempel på jobb som vi utför är öppningar i betong för ventilation, el, vatten, dörrar eller fönster. Du bokar enklast håltagning genom att skicka ett mail till oss. Informationen finns längst ner på den här sidan. Vi ser fram emot att få höra ifrån dig!

Kärnborrning
Kärnborrning användas huvudsakligen till att skapa runda hål. Optimalt för ventilation, vatten eller el. Det går även att skapa relativt kantiga öppningar genom att man borrar flera mindre runda hål som tillsammans bilder en fyrkantiga eller rektangulär öppning. En kärnborr fungerar i både betong, tegel och berg.
Klingsågning
Sågning med sågklinga. Med vår stora såg så går det att såga även i tjockare material. En klingsåg är anpassad för sågning i golv, vägg och tak. Perfekt om man ska skapa en öppning för dörr eller fönster. Sågen kan också användas till att skapa en ränna i ett golv.
Vajersågning
När man behöver såga i tjockare material och de största sågklingorna i räcker till, så använder man istället en vajer. Då är möjligheterna i princip obegränsade. Vajersågning är den mest kostsamma sågmetoden.

Före & efter

Håltagning-föreHåltagning-efter

Hör av dig till oss!

Vi ser fram emot att få komma i kontakt med dig. Vår rekommendation är att du skickar ett mail eller använder vårt enkla kontaktformulär här intill.

Behöver du hjälp med håltagning?