Här finns omdömen från våra kunder

Gustav Fromell
Gustav Fromell
16:07 17 Dec 21
Richard Hedström
Richard Hedström
08:07 07 Dec 21
Snabb återkoppling. Kom på utsatt tid. Hel, ren och professionell. Stubben är helt borta.Rekommenderas varmt!
Kristian Pellvik
Kristian Pellvik
19:37 25 Nov 21
Anlitade Sevelund för stenspräckning av en bergknalle. Snabba, enkla och trevliga att ha att göra med samt ett väl utfört arbete.
Kurt Norberg
Kurt Norberg
10:31 10 Nov 21
Josef Vindrelid
Josef Vindrelid
08:06 05 Sep 21
Twana Amin
Twana Amin
16:40 23 Jun 21
Företaget ställer upp när man behöver hjälp omgående , mycket trevliga och professionellt personal !
Johanna Adsjö
Johanna Adsjö
20:16 22 Jun 21
Jättebra och trevlig bemötande, lätta att ha att göra med. Utförde det som skulle göra i tid inom pris och med bra resultat!
Jimmy Claaesson
Jimmy Claaesson
15:33 09 Jun 21
Björn Schenholm
Björn Schenholm
13:03 30 Apr 21
Så smidigt och enkeltAlltid i tid och positiva
Lindha Constantinou
Lindha Constantinou
09:55 20 Apr 21
Catrine
Catrine
18:26 28 Mar 21
Recension SevelundKalle och Adam hjälpte oss med ett enormt stort(!) arbete - att spränga fram en väg genom ett berg samt att planspränga en stor yta uppe på berget inför vårt husbygge. Vägen de sprängde fram låg dessutom otroligt nära våra grannars hus. Resultatet blev fantastiskt bra och vi var väldigt nöjda med Adam och Kalle som entreprenörer (även grannen otroligt nöjd). De var proffsiga, kreativa och väldigt lösningsorienterade. Arbetet på vår tomt var inte det lättaste men de hade alltid idéer och bra lösningar på allt vi stötte på längs med vägen. De var dessutom riktigt trevliga och alltid tillgängliga för alla våra frågor. Rekommenderar killarna starkt!!
Kristoffer Sundström
Kristoffer Sundström
13:05 14 Jan 21
Vi är otroligt nöjda med jobbet som Adam och Karl utförde på baksidan av vår villatomt i Nyköping!Hela vägen från första telefonkontakt till avslutat arbete så var killarna mycket förtroendeingivande och uppträdde kompetent och proffsigt.Både Adam och Karl tog sig alltid tid att löpande informera oss och att svara på frågor om arbetsprocessen.Som beställare kände vi oss 100% trygga och nöjda under hela resans gång.Om vi mot förmodan skulle hitta mer berg på tomten i framtiden (eller på någon annan tomt) så kommer vi tveklöst låta killarna på Sevelund att få utföra jobbet!Ett stort tack från oss till två mönsterentreprenörer i form av Adam och Karl!Med vänliga hälsningarKristoffer & Danijela Sundström, Nyköping.*** Uppdatering 2021-01-14 ***Fyllt på med bilder av det färdiga resultatet.Återigen ett stort tack till Adam och Karl för en entreprenad i världsklass!
Daniel edvardsson
Daniel edvardsson
17:24 05 Jan 21
Vi fick hjälp med att spränga bort berg för att bygga pool, och även att justera marken runtomkring. Mycket proffsiga och bra på att kommunicera så man känner sig trygg som kund.
Leif Tüll
Leif Tüll
06:51 15 Oct 20
Klart imponerade av er, trevligt, professionellt, snabb respons. Rekommenderas!
Ronnie Hansas
Ronnie Hansas
20:50 03 Jun 20
Vi har anlitat dem och är jättenöjda. De var väldigt proffsiga och var väldigt försiktiga med sprängningarna. Ett stort plus var att de var väldigt kommunikativa med grannar och informerade dem löpande om arbetet. Kan verkligen rekommendera dem.
Jonas Redebring
Jonas Redebring
09:18 05 May 20
Proffsiga och effektiva när de hjälpte oss att få bort berg på en mycket trång och känslig plats.
Mattias Ryden
Mattias Ryden
05:48 28 Apr 20
Jonas S
Jonas S
21:55 25 Apr 20
Vi är mycket nöjda med jobbet som Adam och Karl gjorde hemma hos oss för att ge plats för tillbyggnation av huset!Proffsigt uppträdande genom att hålla löpande kontakt med oss som kund, vara tillgängliga på SMS och telefon närhelst vi sökte dem, hålla tider. Kul detalj var att vi först trodde att de inte nyttjat vårt erbjudande om låna kök och badrum då vi inte kunde se ett spår efter dem under hela projekttiden. Visade sig dock att det bara var ytterligare ett bevis på proffsigt uppträdande.Nu ska vi påbörja Etapp 2 som är att bygga trall som vi ska låta följa den nysprängda bergsytan.Vi kan varmt rekommendera Sevelund!MvhJonas Sjölund, Jönköping
Lena Toivanen
Lena Toivanen
14:11 26 Feb 20
Vi bygger pool och behövde spränga berg. Detta har Karl och Adam hjälpt oss med på ett alldeles ypperligt sätt. Jobbet blev mycket väl utfört och de är dessutom väldigt positiva och trevliga. Vi kan varmt rekommendera Sevelund AB.
Per Lundin
Per Lundin
09:49 25 Feb 20
Vi är extremt nöjda med jobbet som Adam och Karl har gjort hos oss!Vi anlitade Sevelund för att börja anlägga en trädgård på vår då nästan orörda skogstomt.Vi har fått hjälp med att jämna ut marken, schakta ut ett parti i ena änden och samtidigt fylla upp marken med en och en halv meter i andra änden, skapa en slänt upp till en högre platå och en kallmur med staplad sten för att skapa en nivåskillnad mot ett lägre parti.Resultatet är över förväntan men det som imponerar mest är kommunikationen och förståelsen för vad vi har velat ha. Dialogen med Adam och Karl har varit ypperlig vilket är något vi inte har känt med alla andra bolag vi har haft på besök för offertförfrågan.Vi har känt oss 100% trygga under arbetets gång och när det är dags för nästa etapp kommer vi garanterat att anlita Sevelunds igen!
Niklas Kröningskrona
Niklas Kröningskrona
15:03 05 Jan 20
Jag anlitade Sevelund i samband med ett större projekt som jag hade hos en kund. Jag tog bort träd och stubbar och Sevelund sprängde berget. Allt fungerade smidigt och jag ser fram emot fler samarbeten!
Anders Ekelöw
Anders Ekelöw
09:48 19 Dec 19
Är väldigt nöjd med utfört jobb och fick ett proffsigt och trevligt bemötande av Karl och Adam. Kan varmt rekommendera Sevelunds.
Can Umarlar
Can Umarlar
10:18 16 Dec 19
Efter drygt 20 år i byggbranschen hade vi gett upp tanken på att hitta sprängare som får entreprenaderna där deras expertis är nödvändig att kännas enkla, positiva och effektiva. Killarna på SEVELUND har för evigt ändrat den uppfattningen. Deras attityd är positiv och de verkligen vill lyckas, de är skickliga nog att kunna spränga även under de svåraste förhållanden t.ex. under en grundsula till flervåningshus. De kan avväga en sprängning till perfektion och endast avlägsna det som behövs för att fullfölja entreprenaden. Yttersta världsklass!
jan backelin
jan backelin
17:17 14 Dec 19
Grabbarna krossade två större stenar i nära anslutning till byggnader. De använde krut som splittrade stenarna i hanterbara storlekar. Mycket snyggt jobb varför jag kan rekommendera dem till andra med varm hand
Tommy Gustafsson
Tommy Gustafsson
17:21 13 Dec 19
Vi fick hjälp med sprängning alldeles intill vårt hus. Killarna gjorde ett utmärkt jobb med hög precision på kort tid. Stor hänsyn togs till den uppvuxna trädgården. Skulle med glädje anlita dem igen.
Emma Johansson
Emma Johansson
12:13 13 May 19
Kennet Gustafsson
Kennet Gustafsson
07:26 28 Aug 18
Christoffer Lindvall
Christoffer Lindvall
16:19 25 Jul 18
Fräste en stubbe utan problem
Fler recensioner
js_loader