Finansiering

Sevelund erbjuder räntefri finansiering via Wasa Kredit som är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar. Det är ett effektivt sätt att bekosta sitt bergarbete utan att dra på sig några räntekostnader. Man kan låna 100.000kr per person helt räntefritt och välja att delbetala lånet under 12, 24 eller 36 månader. Är man exempelvis två vuxna i hushållet så kan man låna upp till 200.000kr utan att betala någon ränta. Att finansiera vårt arbete via Wasa Kredit kan exempelvis vara ett klokt val om det innebär att man slipper att utöka sitt bolån eller om man hellre vill investera sitt kapital på börsen. Valt är ditt! (vi får ingen ersättning av Wasa Kredit utan erbjuder endast finansiering som ett betalningsalternativ till våra kunder).

Hur fungerar det?

Om man önskar att finansiera vårt arbete via Wasa Kredit så kommer det att skickas ut en länk till er e-post eller som ett sms. Länken innehåller avtalet mellan dig och Wasa Kredit. När man har läst igenom avtalet så signerar man det via BankID. Nu är allt klart! (avtalet kan även tecknas med papper och penna via brevutskick).

Kostnader

Lån upp till 100.000kr per person

Ränta
0kr (0%)

Uppläggningsavgift
12, 24 eller 36 mån (395, 495 eller 595kr)

Fakturaavgift
45kr per månad

Wasa Kredit - en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.