Recensioner

Har anlitat Sevelund vid flera tillfällen och jag kommer garanterat göra det igen. 5/5 stjärnor, använd mig som referenskund om det krävs! / hälsningar en snål och petig snubbe i sina bästa år!
Hasse Cronmark
Hasse Cronmark
1698305353
Kerstin Nygren
Kerstin Nygren
1694613747
Sevelunds åtgärdade 3 stubbar på vår tomt. Vi är väldigt nöjda med företaget, allt från start till genomförande var perfekt. Rekommenderas starkt!
Vi anlitade företaget för stubbfräsning. Svarade på offertförfrågan samma dag vi skickade fråga (på en söndag) och utförde tjänsten 3 dagar därefter. Det gick fint att vi inte var hemma vid tillfället utan vi stämde av på telefon. Bra jobb och bra pris.
Thomas Wrethman
Thomas Wrethman
1682328550
STUBBFRÄSNINGSnabb återkoppling med trevlig och kunnig personal. Väl genomfört arbete med bra resultat. Mycket nöjd!
Stubbfräsning, Mycket proffsiga & prisvärda! Snabba svar på frågor. Rekommenderas!
Sevelund hjälpte oss med att ta bort berg för vårat poolbygge. Då det är trångt och väldigt nära huset så ville vi få bort berget på ett säkert sätt. Dom valde vibrationsfria metoder och fick bort berget utan problem. Väldigt nöjd med deras jobb.
Vi hade flera här som tittade på våra fem ekar och två björkar som skulle fällas. Många av dem hängde över huset. Vi fick ett proffsigt bemötande från start! De utförde jobbet med precision och vi kunde inte vara mer nöjda med fällningen. De delade även med sig bra information om hur vi ev kunde såga upp våra fina ekar till plank. Mycket nöjda!
Cecilia Kroon
Cecilia Kroon
1655897783
Vi använde precis Sevelund för att ta ner ett dött träd samt en tall som dött i toppen. Vi fick jättebra service och de var jättesnabba. Vi är absolut nöjda
Jakob Theorell
Jakob Theorell
1655449010
De svarade mycket snabbt, gav realistiska prisuppgifter, hade tid att komma snabbt och utförde jobbet med gott resultat och med tydlig inställning att jag skulle bli nöjd. Kan inte vara nöjdare!
Michael Hardy
Michael Hardy
1654329586
Sevelund supported us with rock removal for a pool foundation, and also excavation of rock in an enclosed storage-room space. Both jobs were completed with excellent attention to detail and keen regard to the original time estimate. First class company that really puts the Customer first. I highly recommend to anyone looking for similar support!
Vi skulle bygga pool och hade mycket berg att spräcka i en utmanande terräng. Vi hade många entreprenörer som var här och offererade men Sevelund tillhörde dem som gav mest seriöst intryck och tog sig tiden att mäta upp ordentligt från första början. Man hade verkligen vårt intresse som huvudfokus så stötte man på problem så skedde detta på egen bekostnad. Spräckningen gick så bra att vi bestämde oss för att ta allt markarbete genom sevelund. Det blev spräckning, utgrävning, landscaping och dränerande grusbädd för pool. Dialogen med Adam och Carl var toppen. De är lyhörda och har tålamod när man varit frågvis. Vi rekommendera Sevelund starkt.
tahire kocturk
tahire kocturk
1651677621
Åsa Öhman
Åsa Öhman
1646898236
Snabbt svar på förfrågan. Jätte bra utfört! //Åsa
Gustav Fromell
Gustav Fromell
1639757225
Snabb återkoppling. Kom på utsatt tid. Hel, ren och professionell. Stubben är helt borta.Rekommenderas varmt!
Anlitade Sevelund för stenspräckning av en bergknalle. Snabba, enkla och trevliga att ha att göra med samt ett väl utfört arbete.
Kurt Norberg
Kurt Norberg
1636540300
Josef Vindrelid
Josef Vindrelid
1630829177
Twana Amin
Twana Amin
1624466457
Företaget ställer upp när man behöver hjälp omgående , mycket trevliga och professionellt personal !
Johanna Adsjö
Johanna Adsjö
1624393016
Jättebra och trevlig bemötande, lätta att ha att göra med. Utförde det som skulle göra i tid inom pris och med bra resultat!
Jimmy Claaesson
Jimmy Claaesson
1623252780
Så smidigt och enkeltAlltid i tid och positiva
js_loader