Trädfällning & Motorsågsarbete

Trädfällning

Sevelund kan hjälpa till med de flesta typer av motorsågsarbeten. Allt från traditionell trädfällning och sektionsfällning, till att röja sly och såga ner buskar. Alla våra trädfällare är certifierade arborister och vi har alla försäkringar som krävs. Kombinerar man dessutom trädfällning med stubbfräsning så får man en bra helhetslösning. Vi arbetar åt både privatpersoner, företag och föreningar.

Du bokar enklast trädfällning genom att skicka ett mail till oss. Informationen finns längst ner på den här sidan. Vi ser fram emot att få höra ifrån dig!

Före & efter

34

Frågor & svar

Man kan ofta fälla ett träd direkt från marken. Men vi utför också så kallad sektionsfällning (trädklättring). Då klättrar man uppåt medan grenar avlägsnas, sedan (på vägen ner) så kapas stammen ovanifrån, bit-för-bit.
Ja, med kombination av flera olika arbetsmetoder så kan vi i princip såga ner alla typer av träd, oavsett storlek och placering.
Trädfällning ger rätt till skattereduktion via RUT-avdraget. Det innebär att du får 50% i “rabatt” på arbetskostnaden.
Ja, vi har alla försäkringar och tillstånd som krävs. Våra försäkringar täcker skador på upp till 10 miljoner kronor. Tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Hör av dig till oss!

Vi ser fram emot att få komma i kontakt med dig. Vår rekommendation är att du skickar ett mail eller använder vårt enkla kontaktformulär här intill.

Behöver du hjälp med Trädfällning?