Trädfällning & motorsågsarbete

Vi kan hjälpa till med de flesta typer av motorsågsarbeten. Allt från traditionell trädfällning och sektionsfällning, till att röja sly och såga ner buskar. Kombinerar man dessutom trädfällning med stubbfräsning så får man en bra helhetslösning.

Du bokar enklast trädfällning genom att skicka ett mail till oss. Informationen finns längst ner på den här sidan. Vi ser fram emot att få höra ifrån dig!

Motorsågsarbete

Kan ni ta bort alla typer av träd?

Ja, med kombination av flera olika arbetsmetoder så kan vi i princip såga ner alla typer av träd, oavsett storlek och placering.

Vad är trädklättring? (sektionsfällning)

Man kan ofta fälla ett träd direkt från marken. Men vi utför också så kallad sektionsfällning (trädklättring). Då klättrar man uppåt medan grenar avlägsnas, sedan (på vägen ner) så kapas stammen ovanifrån, bit-för-bit.

Erbjuder ni ROT/RUT-avdrag?

Trädfällning ger rätt till skattereduktion via RUT-avdraget. Det innebär att du får 50% i "rabatt" på arbetskostnaden.

Är ni försäkrade?

Ja, vi har alla försäkringar och tillstånd som krävs. Våra försäkringar täcker skador på upp till 10 miljoner kronor. Tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Kontaktformulär

Använd gärna vårt kontaktformulär nedan. Om du vill skriva till oss via din vanliga e-postklient eller ringa, så hittar du vår fullständiga kontaktinformation under Kontakta oss

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.